Wegwerpbare lineaire snijder gebruikt in endoscopische instrumenten

Wegwerpbare lineaire snijder gebruikt in endoscopische instrumenten

Endo-nietmachine voor éénmalig gebruik wordt gebruikt voor laparoscopische chirurgie. De stanglengte is 160 mm en 260 mm, de lengte van de hechtdraad is 46 mm en 61 mm. De aambeeldhoogte is 2,5 mm, 3,5 mm en 4,8 mm.

ProductdetailsWegwerpbare lineaire snijder gebruikt in endoscopische instrumenten


IMG_3805.JPG

IMG_3783.JPG

IMG_3785.JPG

blob.png

blob.png

blob.pngblob.png


Geyi Medical Instrument is een van de toonaangevende wegwerpbare lineaire snijplotters die wordt gebruikt in fabrikanten en leveranciers van endoscopische instrumenten die verschillende chirurgische instrumenten van hoge kwaliteit en precisie distribueren. Onze fabriek heeft een van de bekende merken en we hebben te maken met groothandel en klantgerichte activiteiten. Met de hoeveelheid wegwerpbare lineaire snijplotter gebruikt in endoscopische instrumenten op voorraad en met de catalogus van wegwerpbare lineaire snijplotter gebruikt in endoscopische instrumenten en gratis monster, heten wij u van harte welkom om kortingsinstrument tegen een lage prijs bij ons te kopen.
Hot Tags: wegwerp lineaire snijplotter gebruikt in endoscopische instrumenten fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast, merken, offerte, catalogus, verdelen, prijs, in voorraad, koop korting, gratis monster

Aanvraag sturen

You Might Also Like