Veel gestelde vragen

1. bent u fabrikant of handelsmaatschappij? Hoe kan ik u vertrouwen?

Wij zijn een professionele vervaardiging uitsluitend ten behoeve van chirurgische instrumenten. U kunt de naam van ons bedrijf op google. We investeren ook de adwards op google.

2. kan ik 1 of 2 PC's als dezelfde prijs voor de distributeurs bestellen? Ik ben een arts.

Ja. U kunt. We kunnen u in eerste instantie niet herkennen. Maar we zullen jullie aanbevelen aan onze distributeurs die goede service voor u kunnen bieden.

3. kan ik met credit card betalen?

Ja. U kunt registreren PayPal account en betaal via PayPal met een creditcard op onze rekening. Het is heel handig.

4. Wat is uw garantie en na de dienst beleid?

In de eerste plaats kunnen wij sturen u de nieuwe goederen gratis als een product beschadigd de tijd die vind je ze. Maar de kosten van de levering zal worden betaald aan uw zijde. Of wij annuleerteken zenden op voor u samen met de volgende bestelling. Wij betalen alle kosten te als de kwaliteit probleem volledig door onze kant veroorzaakt.
Ten tweede, wij wonen jaarlijks medische beurzen in Duitsland, Dubai, Turkije, de Verenigde Staten, China, enz.  U kunt de beschadigde goederen brengen naar ons op onze stand, wij repareren het voor u of een nieuwe voor u uit te wisselen.

5. Wat is de levertijd?

1-3 dagen als goederen zijn in voorraad, 10-15 dagen voor speciaal verzoek op pakket, 15-30 dagen voor grote bestellingen of speciale verzoeken op producten.

6. kunt u ons logo afdrukken op de producten?

Ja, kosteloos. Maar we moeten de brief van de vergunning voor het logo van uw kant. Wij weigeren elke inbreuken.

7. eventuele problemen voor de custom? Ik weet niet hoe om de goederen te krijgen.

We hebben de agenten die toepasbaar is professioneel met DHL, FexEx, UPS, TNT, EMS enz... Als u minder ervaring hebt met de douane, wij zullen het uitvoeren van goederen als 'kunststof tools' of 'RVS tools', geen medische woorden op de doos, zodat kunt u hen met succes. Maar als de douane blokkeren van het pakket en om overdreven geladen belasting en de goederen vragen zullen worden teruggestuurd naar ons. Als de goederen terug te krijgen, zullen wij het geld naar u terugbezorgen. Maar de kosten van de levering zal worden afgetrokken.

8. een bedrijf mij lagere prijs EUR DEV CAPITALCOR en vraag 20% hoger dan de eerste keer. Wil je?

Nee, wij houden dezelfde prijs voor u ten minste één jaar. En we zullen het volgend jaar pas. Maar voor de lange termijn klanten, wij zullen niet veranderen de prijs.

9. Ik houd niet van u. Ik wil werken met een andere mensen van uw bedrijf. Kan ik?

Ja. 5 medewerkers in het team van onze buitenlandse handel. Als u niet als de manier waarop de verkoper werkt, pls. lijst van de redenen voor ons en we zullen andere verkoper voor u regelen.
Wij streven naar het aanbieden van goede service aan alle klanten.

10. Wat is de betalingsvoorwaarden?

100% T/T op voorhand. RMB, USD en EURO zijn aanvaardbaar.
T/T, Western Union. en alle PayPal zijn beschikbaar.