Briefing Wat is een eenmalige nietmachine?

Jan 28, 2018
[[TitleContent]]

Met de snelle ontwikkeling van de moderne geneeskunde heeft ook de ontwikkeling van medische apparatuur een kwalitatieve sprong voorwaarts gemaakt. Er is een grote verscheidenheid aan medische apparatuur ontwikkeld, maar er zijn vele soorten medische faciliteiten beschikbaar in de moderne geneeskunde, soms erg vergelijkbaar. Twee soorten apparatuur kunnen niet gemengd worden gebruikt, dergelijke aandacht zal tot grote problemen leiden. Dus vandaag om u een korte introductie te geven van wat is een medische nietmachine voor eenmalig gebruik?

Nietmachine is 's werelds eerste hechter voor gastro-intestinale anastomose bijna een eeuw. Over het algemeen verdeeld in eenmalig of meervoudig gebruik van de nietmachine, geïmporteerde of huishoudelijke nietmachine. Het is een medisch alternatief voor traditionele handgestikte apparatuur, dankzij de ontwikkeling van moderne wetenschap en technologie en de verbetering van de productietechniek, de kwaliteit van de momenteel klinisch gebruikte nietmachine is betrouwbaar. Vergeleken met traditionele nietmachines met handstiksel heeft de nietmachine de volgende voordelen:

1. Eenmalig gebruik om kruisinfectie te voorkomen.

2. Het gebruik van titanium nagel of roestvrij stalen nagel (huid hechtdraad) hechtdraad strak, elastisch matig.

3 met weinig bijwerkingen en effectief bij het verminderen van chirurgische complicaties.

Een nietmachine die gemakkelijk te gebruiken, strak, elastisch is, in het bijzonder, zijn hechtdraad snel, eenvoudig te bedienen en weinig bijwerkingen en complicaties zoals chirurgie, en soms ook in het verleden niet-opereerbare tumorchirurgie om de laesie te verwijderen, zeer thuis en in het buitenland in klinische chirurgie De gunst van de dokter en gerespecteerd.

Het bovenstaande is een korte introductie van de nietmachine voor eenmalig gebruik. Als u vragen hebt, kunt u bellen en Divisie I, we zullen iemand hebben om uw vragen te beantwoorden.

Zhejiang Geyi Medical Instrument Co., Ltd.

Adres : No. 190 Chutian Road, Xixing Street, Binjiang Zone, Hangzhou, Zhejiang, China

Contactpersoon: Vincent Peng (General Manager)

Tel: + 86-571-86676319

Fax: + 86-571-86676306

Mobiel: + 86-15868407021

E-mail:   desiree@geyi-medical.com

Website: www.geyi-medical.com

                www.geyimedical.com