Wereldwijd medisch camerasysteem

May 10, 2018
[[TitleContent]]blob.png

In de moderne laparoscopie moet altijd een endocamera worden gebruikt en moet de chirurg worden opgeleid om met video-laparoscopie te werken in een comfortabele staande positie terwijl hij naar het videoscherm kijkt. Er zijn verschillende soorten videocamera beschikbaar. De technische criteria voor een goede camera zijn: Resolutie uitgedrukt in aantal lijnen of pixels, gevoeligheid uitgedrukt in lux, aantal & kwaliteit van video-uitgangenpoorten. Ten slotte kan een hoge signaal-ruisverhouding (SNR) geassocieerd worden met focale interferentiepatronen die de beeldkwaliteit negatief beïnvloeden in extreme situaties dwz in het geval van bloeden en in de kritieke lichtomstandigheden.

De Endovision is een gebruiksvriendelijk camerasysteem dat geschikt is voor alle soorten endoscopische onderzoeken. De camera is uitgerust met een zoomlens waarmee een continue aanpassing van de beeldvergroting over een groot bereik mogelijk is. Lensopening aanpassing en witte equalizer zijn volledig automatisch. Video-uitvoer is beschikbaar in de vorm van zowel component- (RGB) als S-VHS-signalen. De afmetingen van de camera zijn 28 mm diameter, 68 mm lengte en 0,1 kg gewicht.

Wereldwijde medische camerasysteem-marktcompetitie door topfabrikanten / spelers de topspelers, waaronder:
Sony
Panasonic
Natus
Olympus
Carl Zeiss
Brandon-medische
Zeppelin Medical
Ackermann
Richard Wolf
Karl Storz
Sopro Comeg
Stryker
Medische verlichting
Canfield Scientific

Op basis van product, marktaandeel en groeipercentage van elk type, voornamelijk opgesplitst in de volgende soorten:

Endoscopiecamera's
Dermatologie camera's
Oftalmologie camera's
Tandheelkundige camera's
anders


Op basis van de eindgebruikers / applicaties, de status en vooruitzichten voor belangrijke applicaties / eindgebruikers, verkoopvolume, marktaandeel en groeisnelheid van Medical Camera System voor elke toepassing, waaronder:

Ziekenhuis
Kliniek
andersblob.png