Medische hulpmiddelenindustrie

Jan 10, 2018
[[TitleContent]]

     Medische hulpmiddelen zijn instrumenten, apparaten en materialen die alleen of in combinatie met het menselijk lichaam worden gebruikt, inclusief de vereiste software. Ze worden gebruikt op het menselijk lichaam, aan de oppervlakte of binnenin. Hun functies kunnen niet worden verkregen met farmacologische, immunologische of metabolische middelen, maar misschien zijn deze middelen betrokken en spelen ze een ondersteunende rol bij de preventie, diagnose, behandeling, monitoring, koppelingen en compensatie van ziekte, letsel en invaliditeit, onderzoek, substitutie en regulatie van anatomische of fysiologische processen en monitoring van zwangerschap.

De industrie voor medische hulpmiddelen is een multidisciplinaire, kennisintensieve en kapitaalintensieve en hightech-industrie. De mate van ontwikkeling is er een van belangrijke symbolen van de algehele economische en technologische kracht van een land.

We classificeren de medische apparaten in twee soorten door technische barrières en verkoopkanalen: high-clss apparaten met hoge technische barrières en lage en medium-tech apparaten met lage technische barrières, medische apparaten verkocht via retailterminals of in ziekenhuizen en reguliere wegwerpmaterialen in ziekenhuizen of soms geïmplanteerd in het menselijk lichaam.
Desiree Shu       Verkoop vertegenwoordiger

Zhejiang Geyi Medical Instrument Co., Ltd

Mob./Whatsapp: +8615868407021

Skype: desireeshu

Wechat: Desiree - Shu (twee streepjes ertussen)

Facebook / Twitter: Desiree Shu

E-mail : desiree@geyi-medical.com

Website : www.geyi-medical.com