De ontwikkeling van de medische apparatuurindustrie

Jan 12, 2018
[[TitleContent]]De industrie voor medische hulpmiddelen is een multidisciplinaire, kennisintensieve en kapitaalintensieve en hightech-industrie. De mate van ontwikkeling is er een van belangrijke symbolen van de algehele economische en technologische kracht van een land.

We classificeren de medische apparaten in twee soorten door technische barrières en verkoopkanalen: high-clss apparaten met hoge technische barrières en low en medium-tech met lage technische barrières, medische apparaten verkocht via retailterminals of in ziekenhuizen en reguliere wegwerpmaterialen in ziekenhuizen, of soms geïmplanteerd in het menselijk lichaam.

1.De revolutie in technologie en medische vraag heeft geleid tot de snelle groei van de wereldwijde industrie voor medische apparatuur.

Als gevolg van de snelle ontwikkeling van de wereldwijde markt voor medische hulpmiddelen, vangen de toonaangevende fabrikanten van medische apparaten in de Verenigde Staten de marktkansen op om de groei te versnellen door fusies en overnames en verhogen ze de toetredingsdrempels door technologische revolutie en productinnovatie. Eind mei 2016 heeft de schaal van overzeese fusies en overnames van door China gefinancierde ondernemingen een jaarlijks record eerder dan gepland. Ik vraag me af of we het record kunnen breken dat de Verenigde Staten het grensoverschrijdende fusies en overlevingskampioenschap sinds 2007 hebben gewonnen. Als de fusie en overname van dit jaar de eerste plaats in de wereld is, zal dit onze eerste keer worden dat we een winnaar worden. in de hoop dat we op dat moment een mooie toekomst op het gebied van medische hulpmiddelen zullen zien.

2. De aanpassing van de consumptiestructuur bevordert de snelle groei van de markt voor medische hulpmiddelen in China.

China's industrie voor medische hulpmiddelen bevindt zich nog in de "ontluikende" fase. Het land verhoogt de bouw van een basisgezondheidszorgsysteem door een nieuw medisch hervormingsbeleid. Het proces van de nieuwe vervanger van de oude zal de snelle groei van de low-end markt voor medische hulpmiddelen in de korte tijd bevorderen. Consumptieescalatie, vergrijzing van de bevolking en technologische revolutie vormen de endogene stimulans om de langetermijn- en snelle groei van de markt voor medische hulpmiddelen in China te bevorderen.

3.Medical device enterprises stijgen snel van importvervanging naar industriële integratie in China.

Met de technologische vooruitgang realiseren de medische apparatuurbedrijven in China geleidelijk de tendens dat onze producten geïmporteerde producten zullen vervangen. We zullen grote vooruitgang boeken in de high-end markt, beginnend bij de low-end markt. Tegelijkertijd, China's medische apparaat Ondernemingen zullen ongekende ontwikkelingskansen krijgen tegen de achtergrond van het verlagen van de kosten voor medische gezondheidszorg.

De industrie voor medische hulpmiddelen omvat multidisciplinaire technologie. De concentratie en integratie van de industrie is de trend van de toekomst. Er zullen steeds meer toonaangevende ondernemingen zijn die de integratie van kleine industrieën voltooien.Desiree Shu       Verkoop vertegenwoordiger

Zhejiang Geyi Medical Instrument Co., Ltd

Mob./Whatsapp: +8615868407021

Skype: desireeshu

Wechat: Desiree - Shu (twee streepjes ertussen)

Facebook / Twitter: Desiree Shu

E-mail : desiree@geyi-medical.com

Website : www.geyi-medical.com