De onderhoudsmethode voor allerlei pijplijntraversaties in de laparoscoop

Jan 27, 2018
[[TitleContent]]

De onderhoudsmethode voor allerlei pijplijntraversaties in de laparoscoop

(1) er moet aandacht worden besteed aan de bescherming van het oculair in de celioscoop. De spiegel moet worden schoongemaakt met een stok van 95% alcohol-katoen en vervolgens worden afgeveegd met een zachte doek en de beschermkap moet worden ingesteld om botsingen te voorkomen, wat resulteert in vage lenzen en de helderheid aantast.

(2) de camera, de koude lichtbron, de voedingslijn moet droog zijn met een zachte, absorberende doek, de voedingslijn kan niet worden gevouwen, hij moet zonder hoek zweven en in de lade worden geplaatst.

(3) wanneer alle soorten instrumenten worden gebruikt en schoongemaakt, moeten ze licht worden genomen en geplaatst. Ze mogen niet worden gegooid of met elkaar botsen. Ze zouden verschillende instrumenten niet in één hand moeten nemen om de schade niet te laten verdwijnen.

(4) laparoscopische instrumenten en instrumenten zijn verfijnd en duur.

Daarom, om een ​​vaste positie te hebben, bekend met de instrumentstructuur, het werkingsprincipe en de prestaties van apparatuur, bekwame installatie en aansluiting van verschillende instrumenten, vertrouwd met de technische prestaties van het gebruik van de apparatuur, begrijpt u de desinfectiemethoden, voorzorgsmaatregelen en onderhoud in het proces van verplegend personeel speciaal opgeleid door het management en een strikt onderhouds- en beheersysteem.


Zhejiang Geyi Medical Instrument Co., Ltd.

Adres : No. 190 Chutian Road, Xixing Street, Binjiang Zone, Hangzhou, Zhejiang, China

Contactpersoon: Vincent Peng (General Manager)

Tel: + 86-571-86676319

Fax: + 86-571-86676306

Mobiel: + 86-15868407021

E-mail:   desiree@geyi-medical.com

Website: www.geyi-medical.com

                www.geyimedical.com