Verschillende types van chirurgische naald

Jul 13, 2016
[[TitleContent]]

Chirurgische naald selectie, volgens de lichaamsweefsels en organen, bloedvaten zoals kwetsbaarheid, moet aandacht besteden aan de selectie van de grootte en de scherpte van het puntje van de naald om weefseltrauma; georganiseerd door orgel site diepte, aandacht besteden aan de selectie van het naaien van de buigingshoek van de naald.

Kromming van de grotere en meer voor diepe weefsel. Driehoekige naald vóór half drie-hoek, scherper voor huid, kraakbeen, ligamenten en andere harde weefsel schade groter wordt. Of of driehoekige met een ronde pin-pin, de diameter van de naald dient in beginsel door kleinere, minder schade, maar soms de grotere taaiheid van de organisatie, de diameter van de naald te klein gemakkelijk te breken, moet het een redelijke keuze. Bovendien, het gebruik van gebogen hechtdraad naald, gebogen naald moet mijden radiaal getrokken uit de organisatie, of gemakkelijk gebroken.

Verschillende gebruikte worden hieronder beschreven:

1. rondbreinld: gemakkelijk penetreren weke delen wordt voornamelijk gebruikt, zoals het buikvlies, gastro-intestinale en cardiale weefselschade bij het passeren van de kleine.

2. de driehoek naald: voor harde weefsel, dat het topje van de driehoek is, de naald lichaam gedeelte is circulaire.

3. hoek driehoek naald: tip om de striplijn maken allemaal deel uit van een driehoek, voor de doordringende moeilijk te doordringen van het weefsel, zoals de fascia en de huid.

4. wegwerp huid nietmachine: deze metalen huid nietjes, binnen de nagel geladen speciale doos, met een speciale grip klemmen houden de metalen huid nietjes, gebruikt voor het hechten van de huid en orthopedische chirurgie.