Wat is de trocar-2?

Feb 28, 2018
[[TitleContent]]

       Trocars worden ook gebruikt in de buurt van het einde van debalsemenproces om te voorzien van drainage van lichaamsvloeistoffen en organen na de vasculaire vervanging van bloed balsemen van chemische stoffen. In plaats van een ronde buis wordt ingevoegd, zou de drie zijdige mes van de klassieke trocar de buitenhuid in drie "wings" die werd vervolgens gemakkelijk ingehecht gesloten in een minder opdringerig manier verdeeld. Deze is aangesloten op een zuigslang (die meestal is aangesloten op eenwater aspirator). Het proces van het verwijderen van semi-vaste stoffen, vloeistoffen en gas uit de lichaamsholten en holle organen met de trocar wordt genoemd van aspiratie. Het instrument wordt ingevoegd in het lichaam twee duim aan de linkerkant en twee duim omhoog uit de navel. Na dethoracaleabdominale, enbekkenHolten hebben zijn aanzuiging, de embalmer injecteert holte vloeistof in de borst-, buik- en bekkenholte holten met behulp van een kleinere trocar aangesloten via een slang die is verbonden met een fles van hoge index holte vloeistof. De fles is ondersteboven gehouden in de lucht te laten nemen van de holte vloeistof door de trocar en in de holten van de zwaartekracht. De embalmer beweegt de trocar op dezelfde manier die hij of zij gebruikt wanneer de holten om volledig aspirating en verdeel de chemische stof.

Nadat holte balsemen is afgerond, is de punctie algemeen verzegeld met een klein, plastic-object lijkt op een schroef, een trocar knop genoemd.

     Trocars worden veel gebruikt door dierenartsen, niet alleen voor zuig hydrothorax, ascites, of voor de invoering van instrumenten in laparoscopische chirurgie, maar voor acute dier-specifieke voorwaarden als goed. In gevallenvanherkauworganen tympany(zwellen) bij runderen, een wide-boring trocar kan worden doorgegeven via de huid in depensopgesloten gas vrij te geven.Bij honden, wordt een soortgelijke procedure vaak uitgevoerd voor patiënten presenteren metGDV (maag maagdilatatie volvulus)waarin een wide-boring trocar wordt doorgegeven via de huid in de maag te decomprimeren onmiddellijk de maag. Afhankelijk van de ernst van de klinische symptomen op presentatie, wordt dit vaak uitgevoerd nadat pijnbehandeling is toegediend, maar voorafgaand aanalgemene anesthesie. Definitieve chirurgische behandeling bestaat de anatomische herpositionering van de maag en de milt, gevolgd door een rechterpaginagastropexy.Afhankelijk van de ernst, gedeeltelijkeGastrectomieen/ofsplenectomiemag worden vermeld als de relevante weefsels als gevolg van ischemie veroorzaakt door torsie/avulsie van de gegevensverstrekkende therapieën hebben necrosed. 72-uurs postoperatieve ondersteunende zorg, vocht therapie enECGmonitoring voorhartritmestoornissenwordt sterk aanbevolen.
blob.png