Wegwerp zichtbaar Trocars gebruikt met 0 graden endoscoop

Wegwerp zichtbaar Trocars gebruikt met 0 graden endoscoop

Merk: GEYI Specificatie: GYVT-Φ5/10 / 12mm canule lengte: 7/10/11 / 15cm-Features: 1. wegwerp 2. Met de leiding van 0 graden endoscoop kan de arts de pijn door de opneming van het blind, gemaakt om te minimaliseren van de wond verminderen. 3. voorkomen cross infectie in de chirurgie.

Productdetails


Wegwerp zichtbaar Trocars gebruikt met 0 graden endoscoop

Specificatie:GYVT-Φ5/10 / 12mm

De lengte van de canule:7/10/11/15 cm

De 0 graden endoscoop konden worden geregeld in de trocar naald, om te zien waar de innerlijke weefsel is. Dit zou de wond minimaliseren op de patiënt.


IMG_20180509_111533_副本.jpgIMG_20180509_110823_副本.jpgIMG_20180509_110940_副本.jpg


Geyi medisch Instrument is één van de toonaangevende fabrikanten van wegwerp blads trocars en leveranciers die distribueert verschillende kwaliteit en hoge precisie-chirurgische instrumenten. Onze fabriek beschikt over een van de bekende merken en we groothandel en aangepaste zaken behartigen. Met de hoeveelheid beschikbare blads trocars in voorraad en het aanbieden van de catalogus van wegwerp blads trocars en gratis monster, verheugd we u korting instrument tegen lage prijs bij ons kopen.
blob.png


Geyi medisch Instrument is één van de toonaangevende wegwerp zichtbaar trocars gebruikt met 0 graden endoscoop fabrikanten en leveranciers die distribueert verschillende kwaliteit en hoge precisie-chirurgische instrumenten. Onze fabriek beschikt over een van de bekende merken en we groothandel en aangepaste zaken behartigen. Met de hoeveelheid beschikbare zichtbaar trocars gebruikt met 0 graden endoscoop in voorraad en het aanbieden van de catalogus van wegwerp zichtbaar trocars gebruikt met 0 graden endoscoop en gratis monster, verheugd we u korting instrument tegen lage prijs bij ons kopen.
Hot Tags: wegwerp zichtbaar trocars gebruikt met 0 graden endoscoop fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste, merken, offerte, catalogus, te verspreiden, prijs, in voorraad, kopen korting, gratis monster

Aanvraag sturen

You Might Also Like