Herbruikbare Trocar gebruikt met Tube Reducer

Herbruikbare Trocar gebruikt met Tube Reducer

Herbruikbare trocar is een kruisvormig type, dat kan werken met laparoscopische chirurgische instrumenten van 5 mm, 8 mm en 10 mm. Het is gemaakt van roestvrijstalen, ABS en siliconen afdichtingsdoppen. We hebben een normale naald, conische naald en naald met safty.

Productdetails
Herbruikbare Trocar gebruikt met buisverkleiner


BG8OM63 {YG`SPFWH4Z1MTHN_ 副本 .jpg

cross-shaped.jpg

9P`N9`4AU3{@MP6%J1H%G{R_副本.jpg


Geyi Medical Instrument is een van de toonaangevende herbruikbare trocar die wordt gebruikt met fabrikanten en leveranciers van buisreduceermiddelen die verschillende chirurgische instrumenten van hoge kwaliteit en precisie distribueren. Onze fabriek heeft een van de bekende merken en we hebben te maken met groothandel en klantgerichte activiteiten. Met de hoeveelheid herbruikbare trocar gebruikt met buisverkleiner op voorraad en met de catalogus van herbruikbare trocar gebruikt met tube verloopstuk en gratis monster, heten wij u van harte welkom om kortingsinstrument tegen een lage prijs bij ons te kopen.
Hot Tags: herbruikbare trocar gebruikt met buis reducer fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast, merken, offerte, catalogus, verdelen, prijs, in voorraad, koop korting, gratis monster

Aanvraag sturen

You Might Also Like