Herbruikbare monopolaire HF-elektrode

Herbruikbare monopolaire HF-elektrode

Herbruikbare monopolaire HF-elektrode is de toepassing van HF stromingen (in het frequentiebereik van 300 kHz tot meerdere MHz) om te stollen, fulgurate, spray stolt of ablates weefsel. Kennis van hoe dit en andere fysieke modi met biologische materialen werken wordt steeds belangrijker naar de chirurg voor een veilige en consistente operatie.

ProductdetailsHerbruikbare monopolaire HF-elektrode


Specificatie:

monopolar electrode specification.jpg


Product weergeven:

monopolar electrode 5.jpg

monopolar electrode 3.jpg

monopolar electrode 6.jpg

electrode pin 1.jpg

monopolar electrode spade.jpgblob.png


Geyi medisch Instrument is één van de toonaangevende fabrikanten van de elektrode van de herbruikbare monopolaire hf en leveranciers die distribueert verschillende kwaliteit en hoge precisie-chirurgische instrumenten. Onze fabriek beschikt over een van de bekende merken en we groothandel en aangepaste zaken behartigen. Met de hoeveelheid herbruikbare monopolaire hf elektrode in voorraad en het aanbieden van de catalogus van herbruikbare monopolaire hf elektrode en gratis monster, verheugd we u korting instrument tegen lage prijs bij ons kopen.
Hot Tags: herbruikbare monopolaire hf elektrode fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste, merken, offerte, winkel, te verspreiden, prijs, in voorraad, kopen korting, gratis monster

Aanvraag sturen

You Might Also Like