Herbruikbare Trocar Spring Type Bajonet Type Reducer

Herbruikbare Trocar Spring Type Bajonet Type Reducer

Herbruikbare trocar is van het lentetype, dat kan werken met laparoscopische chirurgische instrumenten van 5 mm, 8 mm en 10 mm. Het is gemaakt van roestvrijstalen, ABS en siliconen afdichtingsdoppen. We hebben een normale naald, conische naald en naald met safty.

Productdetails
Herbruikbare Trocar veer type bajonet type verloopstuk magnetische trocar_ 副本 .jpg


E UD% 4% @ 1MF} @FS (U4QKOIW4_ 副本 _ 副本 .jpg

magnetische trocar_ 副本 .jpg

U {NR @ 74L6} {Z] IH (PS842KN (2) _ 副本 .jpg

blob.png

Geyi Medical Instrument is een van de toonaangevende herbruikbare trocartveertype bajonet-type reducerfabrikanten en leveranciers die verschillende chirurgische instrumenten van hoge kwaliteit en precisie distribueren. Onze fabriek heeft een van de bekende merken en we hebben te maken met groothandel en klantgerichte activiteiten. Met de hoeveelheid van herbruikbare Trocar veer type bajonet type verloopstuk in voorraad en het aanbieden van de catalogus van herbruikbare Trocar veer type bajonet type verloopstuk en gratis monster, heten wij u van harte welkom om kortingsinstrument te kopen tegen een lage prijs bij ons.
Hot Tags: herbruikbare trocar veer type bajonet type reducer fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast, merken, offerte, catalogus, verdelen, prijs, op voorraad, kopen korting, gratis monster

Aanvraag sturen

You Might Also Like