Roestvrij stalen gouden vinger voor laparoscopische chirurgie

Roestvrij stalen gouden vinger voor laparoscopische chirurgie

Het Ф5.5x460mmThe materiaal dat contact met mensen M staal is en C staal van YY/T 0294.1 en 05Cr17Ni4Cu4Nb ofYY0672.The materiaal voldoet aan de eisen van de biocompatibiliteit en heeft lange geschiedenis van kliniek gebruiken en algemeen aanvaard door de medische sector thuis binnen- en buitenland. En de veiligheid is gecertificeerd door de klinische praktijk.

ProductdetailsDe gouden vinger roestvrij staal voor laparoscopische chirurgie`AC(DG($%I3]LCD822WS$PS_副本.jpg

1`_PX8}OBK]WZH`N5JS0269_副本.jpg

1503474564(1)_副本.jpg

1503474591(1)_副本.jpg


Informatie:

blob.png

blob.png
blob.png


Geyi medisch Instrument is één van de toonaangevende RVS gouden vinger voor laparoscopische chirurgie fabrikanten en leveranciers die verschillende kwaliteit en hoge precisie-chirurgische instrumenten distribueert. Onze fabriek beschikt over een van de bekende merken en we groothandel en aangepaste zaken behartigen. Met de hoeveelheid van roestvrij staal gouden vinger voor laparoscopische chirurgie in voorraad en het aanbieden van de catalogus van roestvrij staal gouden vinger voor laparoscopische chirurgie en gratis monster, verheugd we u korting instrument tegen lage prijs bij ons kopen.
Hot Tags: RVS gouden vinger voor laparoscopische chirurgie fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste, merken, offerte, catalogus, te verspreiden, prijs, in voorraad, kopen korting, gratis monster

Aanvraag sturen

You Might Also Like