Indeling van de endoscoop apparatuur

Jun 25, 2018
Indeling van de endoscoop apparatuur

In termen van toepassing,Endoscopische apparatuurkunnen worden onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: industriële endoscoop en medische endoscoop uitrusting. Doen het gebruikelijke onderhoud van endoscoop en onderhoud van de endoscoop. Het is veiliger om te gebruiken van de endoscoop [1].

De soorten industriëleendoscoop apparatuurzijn onderverdeeld in optische endoscoop met glasvezel endoscoop, elektronische endoscoop, CCD video endoscoop, CMOS video endoscoop. De soorten lichtbronnen van endoscoop zijn hoogfrequente TL endoscoop, vezel halogeen lamp endoscoop en LED endoscoop.


De indeling van medische endoscoop apparatuur, volgens haar ontwikkeling en imaging structuur indeling, kan worden onderverdeeld in 3 grote categorieën: harde buis endoscopie, optische vezel (slang type) endoscopie en elektronische endoscopie.

Er zijn vele verschillende soorten vanapparatuur voor endoscopievoor medisch onderzoek, en hun classificatiemethoden verschillend zijn. Over het algemeen zijn er drie soorten classificaties gebruikte. In termen van verkoop van de markt, de meest gebruikte categorieën kunnen worden onderverdeeld in twee soorten: starre lens en flexibele zachte spiegel.


Zhejiang Geyi Medical Instrument Co., Ltd.

Adres: No. 190 Chutian Road, Xixing Street, Binjiang Zone, Hangzhou, Zhejiang, China

Contactpersoon: Desiree Shu

Tel: +86-571-86676319

Fax: +86-571-86676306

Mobiel: +86 15868407021

E-mail:Desiree@geyi-Medical.com