CMEF Herfst 2019 - Zhejiang Geyi Medical Instrument Co., Ltd.

Oct 12, 2019
CMEF Herfst 2019 - Zhejiang Geyi Medical Instrument Co., Ltd.

CMEF (volledige naam: China International Medical Equipment Fair) werd opgericht in 1979 en houdt elk jaar twee sessies, waaronder tentoonstellingen en forums. Na meer dan 40 jaar accumulatie en neerslag, heeft de tentoonstelling zich ontwikkeld tot een toonaangevende wereldwijde geïntegreerde industrie voor medische apparatuur, producttechnologie, lancering van nieuwe producten, inkoophandel, merkcommunicatie, samenwerking op wetenschappelijk gebied, academisch forum, onderwijs en opleiding. Serviceplatform. De tentoonstelling omvat tienduizenden producttechnologieën en -diensten in de gehele industriële keten, zoals medische beeldvorming, medische testen, in-vitrodiagnostiek, medische lichtmedicijnen, ziekenhuisbouw, slimme medische en slimme draagbare producten. Om de leidende rol van het geïntegreerde platform ten volle te kunnen spelen, hebben de organisatoren de afgelopen jaren meer dan 30 clusters voor de industrie geïnnoveerd en geïntroduceerd, zoals kunstmatige intelligentie, CT, nucleaire magnetische, operatiekamer, moleculaire diagnose, POCT, revalidatietechniek, revalidatiehulpmiddelen, medische ambulances, enz. Focus op de nieuwste wetenschappelijke en technologische prestaties van de industrie.

Tot nu toe trekt de tentoonstelling meer dan 7.000 bedrijven in medische hulpmiddelen uit meer dan 30 landen en regio's in de wereld, meer dan 2.000 academische experts en meer dan 200.000 overheidsinstanties en ziekenhuiskopers in meer dan 100 landen en regio's over de hele wereld. Professionele bezoekers zoals dealers en agenten zijn aanwezig om de inkoop te bezoeken en ervaringen uit te wisselen.

Bij deze nodigen wij u en uw bedrijfsvertegenwoordigers van harte uit om onze stand S4E05 te bezoeken van 19 tot 22 oktober in CMEF herfst 2019.