Geyi Medical In CMEF Tentoonstelling

Oct 26, 2020
Geyi Medical In CMEF Tentoonstelling


Geyi Medical in CMEF beurs


Vorige week, Zhejiang Geyi Medical Instrument Co, Ltd heeft deelgenomen aan CMEF tentoonstelling in Shanghai, China.


In de tentoonstelling hebben we onzehot sale producten: wegwerp trocars, wegwerp zuigirrigatiesets, wegwerp endo nietmachines, wegwerp circulaire nietmachine, wegwerp PPH nietmachines, wegwerpbesnijdenisnievers en herbruikbare laparoscopische instrumenten.

Bovendien hebben we ook onzenieuwe productenop de markt: wegwerp laparoscopische instrumenten, wegwerp pediatrische trocars, wegwerp trocars voor schildklierchirurgie, en wegwerp trocars voor single port gebruik.


Als een professionele fabrikant zich richten op MIS (minimal-invasieve chirurgie) producten, streven we ernaar om meer nieuwe producten op de markt te brengen, en bieden goede producten en service zoals altijd.


Om de reden van COVID-19, is er weinig buitenlanders het bijwonen van deze tentoonstelling deze keer, het is druk door het binnenlandse publiek. Het is goed om onze binnenlandse parnters in de tentoonstelling te zien, maar we verwachtten ook onze klanten in het buitenland te zien wanneer de internationale COVID-19 situatie onder controle is.