Hoe te reinigen en steriliseren van instrumenten van de Hand van de Laparoscopc

Jul 15, 2017
Hoe te reinigen en steriliseren van instrumenten van de Hand van de Laparoscopc

Hoe te reinigen en steriliserenLaparoscopc Hand instrumenten


1.REINIGING

 

 Onmiddellijk na elk gebruik en om te voorkomen dat overblijvende eiwitten drogen op instrumenten, moeten instrumenten volledig ondergedompeld worden in passende neutraal-pH reinigings- en ontsmettingswerkzaamheden oplossing aanbevolen voor opwerking van laparoscopische chirurgische instrumenten.  Volgen de reinigings- en ontsmettingsmiddelen instructies van de fabrikant voor chemische concentratie en onderdompeling tijd aanbevelingen. Gewoon water wassen is niet als voldoende beschouwd. Het is aangeraden dat verse oplossingen elke dag te gebruiken. Hogere concentratie en langdurige onderdompeling tijd kunnen corrosie of andere schade aan de instrumenten opleveren. Altijd vermijden overnachting of weekend houden of door inweken.

 

Handmatige desinfectie en reiniging:

 

Voor handleiding ontsmetten en reinigen, gebruik een zachte nylon borstel zachtjes verwijderen elke exterieur vuil en puin. Instrumenten zijn voorzien van een slot. Verbinding die moet worden geopend en dwingen gespoeld met behulp van passende uitrusting en druk spoelen systeem. Een waterstraal pistool moet worden gebruikt op de kaak, gewrichten, handgrepen en de binnenkant van omhulsels. Na reiniging en ontsmetting, de instrumenten moeten grondig gespoeld, zowel op het exterieur en interieur schede, met gedestilleerd water. Onmiddellijk droge instrumenten ter voorkoming van corrosie. Drogen kan handmatig worden uitgevoerd, maar een perslucht-pistool wordt aanbevolen voor meer delicate instrumenten en is effectiever voor de algehele drogen.

 

Grondig inspecteren instrumenten voor doeltreffende reiniging (gratis vanaf elke zichtbaar vuil en residuen). Ook de instrumenten voor beschadigde, versleten, gecorrodeerde, ontpit / poreuze voorwaarden inspecteren en werking zorgen. Neem contact op met Geyi Als schade wordt waargenomen en indien reparatie nodig is. Niet-siliconen instrument smeermiddel toepassen op de gewrichten en de kaken van het instrument eenvoudig verkeer te waarborgen. Let op: Niet olie elektrische verbindingen op instrumenten.

 

Instrumenten moeten worden opgeslagen in de vervoerders of vaste in geschikte laden die bestemd zijn voor het reinigen en om beweging te voorkomen tijdens de verwerking van het instrument. Instrumenten met kaak zoals pincet, graspers, schaar, dissectors en de houders van de naald moet de kaken in een open positie voordat u gaat schoonmaken. Instrumenten voorzien van een lock-verbinding moeten worden geopend en kracht gespoeld met behulp van passende uitrusting en druk spoelen systeem. Gedestilleerd water wordt aanbevolen om te worden gebruikt als de laatste spoeling water vlekken en corrosie op het instrument te voorkomen. Volg de drogende cyclus-aanbevelingen van de fabrikant van de apparatuur.Ikt wordt aanbevolen dat het interieur schede verder handmatig via perslucht pistool om effectief interne drogen worden gedroogd.

 

Grondig inspecteren instrumenten voor doeltreffende reiniging (gratis vanaf elke zichtbaar vuil en residuen). Ook de instrumenten voor beschadigde, versleten, gecorrodeerde, ontpit / poreuze voorwaarden inspecteren en werking zorgen. Neem contact op met Geri als schade wordt waargenomen en indien reparatie nodig is. Niet-siliconen instrument smeermiddel toepassen op de gewrichten en de kaken van het instrument eenvoudig verkeer te waarborgen. Let op: Niet olie elektrische verbindingen op instrumenten.

 

Ultrasone reinigers:

 

Ultrasone reinigers kunnen ook worden gebruikt voor het schoonmaken en verwijdering van verontreiniging en puin. Volg de aanbevelingen van de van de fabrikant van de ultrasone reiniger voor het schoonmaken van agenten, opvulling niveaus, temperatuur, verwerkingstijd, enz. Zorg ervoor dat functionele onderdelen raak niet aan andere instrumenten en alle jointed instrumenten worden verwerkt in een open positie. Het is raadzaam vooraf spoelen instrumenten via de uitgeruste LOCK verbinding die moet worden geopend en dwingen gespoeld met behulp van de juiste apparatuur vóór de onderdompeling in het ultrasoonbad. Na reiniging en ontsmetting, de instrumenten moeten grondig gespoeld, zowel op het exterieur en interieur schede, met gedestilleerd water. Onmiddellijk droge instrumenten ter voorkoming van corrosie. Drogen kan handmatig worden uitgevoerd, maar perslucht pistool wordt aanbevolen voor meer delicate instrumenten en is effectiever voor de algehele drogen.

 

Waarschuwing: Ultrasone reiniging mag nooit worden gebruikt voor endoscopen en instrumenten met wolfraamcarbide invoegen.

 

 

2. STERILISATIE

 

Stoomsterilisatie moet worden uitgevoerd door stoom onder druk in het volledig ontbreken van lucht in een autoclaaf vastgesteldop 134 Celsius als volgt:

 

*Temperatuur 134 Celsius, sterilisatie tijd = 5 min.

 

Instrumenten kaken en ratelsleutels moeten in open positie om schade te voorkomen tijdens de sterilisatie verwarming en koeling proces. Volg altijd de instructies van de fabrikant autoclaaf en aanbevelingen. Voor de autoclaaf, plaatst u de instrumenten in een geschikte container of sterilisatie lade. Snijkanten en tips van instrumenten moeten altijd worden beschermd met een zachte doek.

 

Daarna autoclaaf maken alle componenten afkoelen tot kamertemperatuur. Plotselinge veranderingen in temperatuur kunnen schade veroorzaken aan de instrumenten.

 

 

3. GAS STERILISATIE

 

Plaats het vooraf gereinigd instrument in een transparante aseptische verpakking. Het wordt aanbevolen voor tips en snijkanten van instrumenten om te voorkomen dat de perforatie van de verpakking. Volg de handleiding van de fabrikant van de apparatuur van de sterilisatie gas en binnenlandse gezondheidszorg milieuvoorschriften in acht. Laat voldoende tijd voor ventilatie te verwijderen van giftige residuen.

 

 

4. SERVICE

 

Indien nodig, contact op met de fabrikant voor reparatieservice.

 

 

5. GARANTIE

 

Geyi laparoscopische chirurgische hand instrumenten hebben een beperkte garantie van 1 jaar tegen defecten in afwerking en materiaal dat dragen om messen en kaken uitsluit. Elke Geyi laparoscopische instrumenten die in materiaal-en fabricagefouten gebreken zal ofwel worden gerepareerd of vervangen bij onze discretie, zonder kosten, onze aansprakelijkheid uit hoofde van deze garantie is beperkt tot reparatie of vervanging van defecte goederen. Deze garantie is een garantie en is de enige garantie die door Geyi.

 

 

Fabrikant: Zhejiang Geyi Medical Instrument Co., Ltd

Aadres:De 5thVloer, nr.4 Building, No.190, Chutian Road, Xixing Street, Binjiang Zone, Hangzhou, Zhejiang provincie 310051, P. R. China

Tel.: +86 (0) 571-86676309

Fax.: +86 (0) 571-86676303

Contactpersoon: Sheen Qiu (sheen@geyi-medical.com)