Belang van Intraveneuze Inwonende Naald

Sep 28, 2018
Belang van Intraveneuze Inwonende Naald


Intraveneuze inwonende naald is een betere methode voor klinische transfusie. Aan de ene kant kan het de pijn verlichten die wordt veroorzaakt door herhaalde naaldpunctie bij de hoofdhuid bij zuigelingen, aan de andere kant kan het ook de werklast van klinische verpleegkundigen verminderen.


1. Bij het gebruik van veneuze inwonende naald , moeten wij strikt de aseptische technische bedieningsregels uitvoeren.


2. Houd de veranderingen van vitale functies en lokale omstandigheden nauwlettend in de gaten. Voor en na elke infusie moeten de prikplaats en de aderrichting worden gecontroleerd op roodheid en zwelling en wordt gevraagd of de patiënt pijn en ongemak heeft. In het geval van een abnormale toestand, moet de katheter worden verwijderd en dienovereenkomstig worden behandeld. Voor degenen die nog vocht nodig hebben, moeten ze worden vervangen door andere ledematen.


3. ledematen met veneuze inwonende naalden moeten op de juiste manier worden bevestigd om ledemaatbeweging te minimaliseren en te voorkomen dat ze nat worden door water. Als je je gezicht moet wassen of baden, gebruik dan plastic papier om het lokaal in te pakken. Patiënten die zich naar de grond kunnen begeven, moeten in de onderste ledematen veneuze naalden bewaren om te voorkomen dat de katheter door de zwaartekracht geblokkeerd raakt.


4, voorafgaand aan elke transfusie, wordt het bloed verzameld en wordt de katheter gewassen met steriele zoutoplossing. Als er geen bloed terugkomt, spoelresistentie, moet u overwegen de naald van de verblijfskatheter in te pluggen. Trek de naald nu in de naald naar binnen en onthoud dat u geen spuiten gebruikt om hard te duwen, zodat de trombus niet in de bloedvaten stolt. in embolie.


Zhejiang Geyi Medical Instrument Co., Ltd.

Adres : No. 190 Chutian Road, Xixing Street, Binjiang Zone, Hangzhou, Zhejiang, China

Contactpersoon: Desiree Shu

Tel: + 86-571-86676319

Fax: + 86-571-86676306

Mobiel: +86 15868407021

E-mail:   desiree@geyi-medical.com

Website: www.geyi-medical.com

                www.geyimedical.com