Medische beurs India 2019

Apr 04, 2018
Medische beurs India 2019
Medische beurs India 2019

      Medical Fair India 2019 is de meest gevestigde multidisciplinaire beurs in India voor diagnostiek en medische apparatuur en technologie. Medische beurs 2019 op 21-23 maart 2018. De beurs zal meer en meer exposanten aantrekken evenals bezoekers om deel te nemen en direct contact te maken en met elkaar in contact te komen over de meest recente marktinnovaties en lucratieve zakelijke kansen op het betreffende gebied en hun activiteiten op de wereldmarkt verspreiden en verbeteren.

Exposanten tonen hun nieuwste producten, zoals medische apparatuur, ziekenhuisbenodigdheden, chirurgische artikelen, medische disposables, rehabilitatiehulpmiddelen, diagnostiek, ziekenhuismeubilair, radiologie en beeldvormingsapparatuur, fysiotherapie-apparatuur, apparatuur voor kritische zorg, noodapparatuur, desinfectie- en afvalbeheersystemen, medische software , Medische publicaties.

  Bezoekers zoals medische professionals, artsen, chirurgen, para-medische professionals, ziekenhuisbeheerders, pathologen, radiologen, fysiotherapeuten, distributeurs, handelaren en importeurs zijn de belangrijkste doelen in deze show.blob.png