MEDISCHE EERLIJKE INDIA 2018 In Mumbai (4)

Apr 04, 2018
MEDISCHE EERLIJKE INDIA 2018 In Mumbai (4)MEDISCHE EERLIJKE INDIA 2018 in Mumbai (4)

Over MEDICAL FAIR INDIA
MEDICAL FAIR INDIA is een vakbeurs in de productfamilie World of MEDICA. Het wordt gehouden door Messe Düsseldorf India, een dochteronderneming van Messe Düsseldorf, en vindt plaats in nauwe samenwerking met het team van Düsseldorf's toonaangevende internationale vakbeurs MEDICA. Alle feiten, cijfers en informatie over World of MEDICA handelsbeurzen zijn online beschikbaar op http://www.world-of-medica.com.Jaar na jaar wisselt de MEDICAL FAIR INDIA tussen twee locaties: New Delhi en Mumbai. Aandachtsgebieden zijn medische apparatuur en engineering, laboratoriumtechnologie, apparatuur en diagnostiek, meubels en apparatuur voor ziekenhuizen en gezondheidscentra, alsmede mobiele gezondheidsoplossingen en gezondheids-IT, twee gebieden die momenteel over de hele wereld veel aandacht trekken.

De aandachtsgebieden van het evenement zijn bedoeld voor beleidsmakers op medisch gebied (bijv. Artsen en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg) en ook voor hoger management in ziekenhuizen. Ze zullen echter even relevant zijn voor architecten, bouwplanners, managementconsultants en die in onderzoek en ontwikkeling.

   
Alle informatie over MEDICAL FAIR INDIA 2018 is online beschikbaar, bijvoorbeeld over deelname als exposant: http://www.medicalfair-india.com.
blob.png