MEDISCHE EERLIJKE INDIA 2018 In Mumbai (2)

Apr 04, 2018
MEDISCHE EERLIJKE INDIA 2018 In Mumbai (2)
MEDISCHE EERLIJKE INDIA 2018 in Mumbai (2)Over MEDICAL FAIR INDIA:
MEDICAL FAIR INDIA is een vakbeurs in de productfamilie World of MEDICA. Het wordt gehouden door Messe Düsseldorf India, een dochteronderneming van Messe Düsseldorf, en vindt plaats in nauwe samenwerking met het team van Düsseldorf's toonaangevende internationale vakbeurs MEDICA. Alle feiten, cijfers en informatie over World of MEDICA handelsbeurzen zijn online beschikbaar op http://www.world-of-medica.com.
De Europese stand, die in première ging in 2017, was zo veelgevraagd dat deze volgend jaar aanzienlijk zal worden uitgebreid. Het biedt een gezamenlijke, goedkope tentoonstellingsruimte, beheerd door Messe Düsseldorf, waar bedrijven uit Europese landen hun producten op de Indiase markt kunnen presenteren en kunnen profiteren van een scala aan diensten.

Een belangrijk onderdeel van de MEDICAL FAIR INDIA 2018 in Mumbai zal opnieuw CLIN LAB INDIA zijn, na de goede ontvangst van de première onder bezoekers en veel aandacht trekken in 2017. De conferentie, gezamenlijk georganiseerd door Scherago en Messe Düsseldorf India, zal de trend volgen in focus op laboratoriumgeneeskunde. Het zal ook worden vergezeld door een tentoonstelling. Bovendien, aangezien er zoveel vraag naar boekingen is, zal de tentoonstellingsruimte met meer dan de helft van zijn vroegere omvang worden uitgebreid, met een oppervlakte van meer dan 500 vierkante meter.
blob.png