MEDISCHE EERLIJKE INDIA 2018 In Mumbai (3)

Apr 04, 2018
MEDISCHE EERLIJKE INDIA 2018 In Mumbai (3)
MEDISCHE EERLIJKE INDIA 2018 in Mumbai (3)Over MEDICAL FAIR INDIA
MEDICAL FAIR INDIA is een vakbeurs in de productfamilie World of MEDICA. Het wordt gehouden door Messe Düsseldorf India, een dochteronderneming van Messe Düsseldorf, en vindt plaats in nauwe samenwerking met het team van Düsseldorf's toonaangevende internationale vakbeurs MEDICA. Alle feiten, cijfers en informatie over World of MEDICA handelsbeurzen zijn online beschikbaar op http://www.world-of-medica.com.
Een ander belangrijk punt van aantrekkingskracht op de MEDICAL FAIR INDIA 2018 zal een lounge en een conferentiesessie zijn met als titel "Future for Health". Beide zullen zich richten op digitalisering in de geneeskunde, mobiele applicaties en medische apps.

Voor het eerst zal er ook een hotspot zijn - een ruimte met de nadruk op producten in verband met revalidatie en verpleegkundige zorg. India heeft ook een vergrijzende bevolking, zodat dit onderwerp hier net zo relevant is als elders.

Jaar na jaar wisselt de MEDICAL FAIR INDIA tussen twee locaties: New Delhi en Mumbai. Aandachtsgebieden zijn medische apparatuur en engineering, laboratoriumtechnologie, apparatuur en diagnostiek, meubels en apparatuur voor ziekenhuizen en gezondheidscentra, alsmede mobiele gezondheidsoplossingen en gezondheids-IT, twee gebieden die momenteel over de hele wereld veel aandacht trekken.

blob.png