MEDISCHE EERLIJKE INDIA 2018 In Mumbai (1)

Apr 04, 2018
MEDISCHE EERLIJKE INDIA 2018 In Mumbai (1)

                                  
MEDISCHE EERLIJKE INDIA 2018 in Mumbai (1)

                                                  

Over MEDICAL FAIR INDIA:
MEDICAL FAIR INDIA is een vakbeurs in de productfamilie World of MEDICA. Het wordt gehouden door Messe Düsseldorf India, een dochteronderneming van Messe Düsseldorf, en vindt plaats in nauwe samenwerking met het team van Düsseldorf's toonaangevende internationale vakbeurs MEDICA. Alle feiten, cijfers en informatie over World of MEDICA handelsbeurzen zijn online beschikbaar op http://www.world-of-medica.com.
In nauwe samenwerking met de Messe Düsseldorf Group en andere evenementenpartners startte Messe Düsseldorf India onmiddellijk na de succesvolle MEDICAL FAIR INDIA 2017 de planningsfase voor de MEDICAL FAIR INDIA 2018 in Mumbai. Dit driedaagse evenement eindigde in New Delhi op 8 April, met 13,480 vakbezoekers en 519 exposanten aangetrokken. De registraties van exposanten voor de 24e editie van deze toonaangevende medische beurs op de Indiase markt worden nu in grote aantallen ontvangen. De MEDICAL FAIR INDIA 2018 wordt volgend jaar gehouden van 16 tot 18 maart in het Bombay Convention & Exhibition Center.

India is een van 's werelds meest veelbelovende markten voor medische apparatuur en medische techniek. De gezondheidsuitgaven in India lopen momenteel op tot iets meer dan $ 160 miljard, en verdere groei wordt verwacht tegen 2020, wanneer het bijna $ 300 miljard zal bereiken. De markt voor medische hulpmiddelen wordt geschat op ongeveer $ 8 miljard, met een importaandeel van 50%. Interesse in Health IT is even goed op de Indiase markt en wordt geschat op meer dan $ 2,5 miljard (Deloitte). Bedrijven die willen profiteren van deze veelbelovende omgeving en recente ontwikkelingen zullen merken dat de MEDICAL FAIR INDIA - de toonaangevende nationale medische vakbeurs, opgericht in 1990 - een topplatform is voor toegang tot de Indiase markt.
blob.png