Voorzorgsmaatregelen voor het verlengen van de levensduur van de infusiepomp en handhaving van de stabiliteit van de infusie

Nov 18, 2017
Voorzorgsmaatregelen voor het verlengen van de levensduur van de infusiepomp en handhaving van de stabiliteit van de infusie

Voorzorgsmaatregelen voor het verlengen van de levensduur van deinfusiepompen handhaving van de stabiliteit van de infusie

1, voorkomen van alle vaste deeltjes in de pomp lichaam, omdat stof of eventuele andere verontreinigingen zal dragen van de plunjer, afdichtingsring, cilinderblok en check ventiel, daarom moet worden verwijderd vóór elke vaste deeltjes in de mobiele fase. De mobiele fase is het beste om te worden gedistilleerd in een glazen container, terwijl de gemeenschappelijke methode is om te filteren, en Millipore filters (0.2um of 0.45um) kunnen worden gebruikt. De inlaat van de pomp moet worden aangesloten met zand filter staven (of vellen), en de filters van deinfuuspompenmoet regelmatig worden vervangen.

2. de mobiele fase, mag bijtende stoffen bevatten. De mobiele fase met de buffer moet niet worden gehandhaafd in de pomp, vooral wanneer de pomp is gestopt, 's nachts of langer. Als de mobiele fase met de buffer wordt gelaten in de pomp, is het mogelijk om het neerslaan van de schitterelementen zout als gevolg van verdamping of weglekken, of zelfs alleen maar vanwege de statische oplossing. Deze kristallen beschadigt de afsluitring, evenals plunjer en vaste deeltjes. Daarom moet de pomp van zuiver water en vervolgens schoon te maken in een oplosmiddel geschikt voor chromatografische kolom behoud en onderhoud van de pomp (voor de omgekeerde gekleefde stationaire fase, methanol of methanol en water).

3, deinfusiepompaandacht moeten besteden aan het voorkomen van het oplosmiddel fles in de mobiele fase uitgeput, anders de lege pomp werking ook dragen Keerring, zuiger en cilinder, uiteindelijk produceren lekkage.

4, de werkdruk van deinfusiepompmag niet hoger zijn dan de maximale druk, anders zal het de hogedruk Keerring vervorming, wat resulteert in lekkage.

5, het vak stroom moet worden ontgast eerst, dus als niet voor de productie van bubbels in de pomp, van invloed zijn op de stabiliteit van de stroom, als er een heleboel bubbels zijn, de pomp kan niet werken.


Zhejiang Geyi Medical Instrument Co., Ltd.

Adres: Nr. 190 Chutian Road, Xixing Street, Binjiang Zone, Hangzhou, Zhejiang, China

Contactpersoon:Vincent Peng (algemeen directeur)

Tel:+ 86-571-86676321

Fax:+ 86-571-86676306

Mobiel:+ 86-18329110111

E-mail: geyimedical@Gmail.com

Website: www.geyi-Medical.com

               www.geyimedical.com