Scalpel gebruik - gal Duct Scalpel

May 24, 2017
Scalpel gebruik - gal Duct Scalpel

1. de boog stijl: de meest gebruikte manier voor het aanhouden van een mes, een breed scala van beweging en flexibiliteit, kracht waarbij de hele bovenste extremiteit, voornamelijk in de pols. Gebruikt voor lange huid insnijdingen en insnijdingen op de voorste rectus schede.

2., schrijfstijl: dwingen zacht, flexibel en nauwkeurige werking, eenvoudig om de beweging van het mes, de bewegingen en de kracht vooral in de vingers te controleren. Gebruikt voor kleine insnijdingen en delicate operaties, zoals ontrafeling van bloedvaten, zenuwen, en snij het buikvlies.

3. grip: alle hand greep, duim en wijsvinger strakke snuifje greep, Inkeping. Deze methode van mes besturingselement is relatief stabiel. Het belangrijkste punt is de activiteit van de werking van de schouder gezamenlijke. Voor het snijden van een breed scala, de dikte van het weefsel en grotere kracht van de incisie, zoals amputatie, huid pees snijden, meer incisie.

4. PICK: een schrijven type omzettingsformulier, blade opening opwaarts, om niet te beschadigen de diepe weefsel. Wanneer de bewerking, de eerste steek in het vaste punt in de vingers. Gebruikt om abces, bloedvaten, luchtpijp, gal duct of urineleider en andere holle organen te snijden, afgesneden van de klem weefsel of de huid incisie uit te breiden.

5., vinger druk: zware gewicht, wijsvinger op de voorzijde van de handgreep, de laatste verborgen in handen te drukken. Deze methode is lichtjes inflexibele waarmee het mes. Vooral voor moeilijk te snijden van huidweefsel.


Zhejiang Geyi Medical Instrument Co., Ltd.

Adres: No. 190 Chutian Road, Xixing Street, Binjiang Zone, Hangzhou, Zhejiang, China

Algemeen directeur: Vincent Peng

Tel: +86-571-86676308

Fax: +86-571-86676306

Mobiel: +86-18329110111

E-mail:geyimedical@Gmail.com

www.geyi-Medical.com

www.geyimedical.com