Wat zijn de categorieën van Endoscopische apparatuur?

Sep 11, 2017
Wat zijn de categorieën van Endoscopische apparatuur?


Vanuit het oogpunt van een toepassing, Endoscopische apparaten zijn eenvoudig en kunnen worden onderverdeeld in twee grote categorieën, namelijk, industriëleEndoscopische apparatuuren medische endoscoop apparatuur. Endoscopische onderhoud en Endoscopische onderhoud doen, het is veilig om te gebruiken van de endoscoop [1].

Met betrekking tot de soorten industriëleendoscoop apparatuur, beeldvormende modaliteiten worden verdeeld: optische endoscoop met optische vezel endoscoop, elektronische endoscoop, CCD video endoscoop, CMOS video endoscoop. De soorten Endoscopische lichtbronnen zijn onderverdeeld in hoogfrequente TL-lampen, endoscopen, optische vezel halogeenlampen, endoscopen en LED endoscopen

Classificatie van medische Endoscopische apparatuur volgens hun ontwikkeling en imaging structuur classificatie kan worden onderverdeeld in 3 grote categorieën: harde buis endoscopie, optische vezel (slang type) endoscopie en elektronische endoscoop.

Er zijn veel verschillende soorten Endoscopische apparaten voor medische inspectie, en hun classificatiemethoden zijn verschillend. In het algemeen, zijn de volgende drie classificaties gemeenschappelijk. In het gebied van marketing, de meest gebruikte categorie kan worden onderverdeeld in twee soorten: harde spiegel en flexibele zachte spiegel.


Zhejiang Geyi Medical Instrument Co., Ltd.

Adres: Nr. 190 Chutian Road, Xixing Street, Binjiang Zone, Hangzhou, Zhejiang, China

Contactpersoon:Vincent Peng (algemeen directeur)

Tel:+ 86-571-86676321

Fax:+ 86-571-86676306

Mobiel:+ 86-18329110111

E-mail: geyimedical@Gmail.com

Website: www.geyi-Medical.com

               www.geyimedical.com