Wat zijn de laparoscopische instrumenten?

Sep 11, 2017
Wat zijn de laparoscopische instrumenten?


1. (veress naald) pneumoperitoneum naald in 1938 door de uitvinding van de Hongaarse chirurgen, lengte l00mm, 120mm, 140mm, 2mmQ diameter naald schede front-end voor scherpe hellend vlak, de voorkant van de kern van de naald met een botte elastische pers, met de staart lente veiligheidsvoorziening, holle naald core, een kant gat, naald injectie-, injectie-gas- en zuigkracht. Wanneer de buikwand is doorboord, wordt de kern van de naald teruggetrokken in de schacht van de naald in het geval van weerstand. Zodra de naald schede helling het buikvlies doorbreekt, de weerstand verdwijnt, de kern van de naald treedt de buikholte door het optreden van het voorjaar voordat de naald hoofd en het botte hoofd is nuttig ter bescherming van de buikholte.

2. deLaparoscopische trocarswordt gebruikt voor het bouwen van de buikwand passage. Het is het gat van de laparoscoop en verschillende handmatige controle-instrumenten binnenvaren en verlaten van de buikholte. De diameter bedraagt 5 tot en met 12mm, en er zijn twee soorten metaal en niet-metalen.

3. grijpen pincet en pincet te scheiden.

4. elektrisch aangedreven coagulator, elektrische coagulatie haak, Tang, spade, rod en enzovoort, voornamelijk gebruikt voor het scheiden van weefsels en wond coagulatie.

5. endoclips enLaparoscopische Clip aanvragergrote schepen of positie diep aan elektrische coagulatie, dan moet vasculaire clips hemostase. Er zijn vele soorten, zoals titanium clips, continu titanium clips, absorbeerbare vasculaire clips en Ham-0-Lock polymeer clips. De metalen clips zijn u en V. Ze zijn grote, middelgrote en kleine.

6. schaar diameter 5mm en 10mm twee soorten, lengte 310mm, meestal met isolatie en hoofd van de elektrode, kunnen worden gescheiden op de dezelfde tijd coagulatie, hemostase, insnijding. Meestal hebben rechtstreeks hoofd schaar, schaar elleboog, haak schaar.Zhejiang Geyi Medical Instrument Co., Ltd.

Adres: Nr. 190 Chutian Road, Xixing Street, Binjiang Zone, Hangzhou, Zhejiang, China

Contactpersoon:Vincent Peng (algemeen directeur)

Tel:+ 86-571-86676321

Fax:+ 86-571-86676306

Mobiel:+ 86-18329110111

E-mail: geyimedical@Gmail.com

Website: www.geyi-Medical.com

               www.geyimedical.com